Tisdagstema – Ruta

Veckan ord är ruta.

Jag gillar fönsterrutor. Älskar att kika runt då jag är ute med hunden. Det finns så många fina fönster att titta på. Välvda, runda, fyrkantiga, nya, gamla osv. Mängder! 🙂

img_7131

Här är kvällens fönsterrutor jag och hunden smög förbi. De bor i ett hus som är ett gammalt regemente. Gissningsvis ett logement. Eller smög förresten! Slirade fram skulle jag vilja påstå. Vi har så brutalt halt nu så det liknar ingenting. Spegelblankt med vatten och is. Obehagligt är ordet.

Fler Tisdagsbilder kan du hitta här.

Ha en fortsatt bra vecka!

Tisdagstema

Hittade ytterligare en fin bloggidé. Tisdagstemat som man kan hitta här.

Veckans ord är: Ränder

img_7049

Det här med ränder ja, Jag har vissa ränder som jag skulle vilja städa bort. Andra vill jag förstärka. Lite så som livet är.

Jag tränade igår morse och i morse med, och fotograferade min skivstång. Golvet är randigt av träplank. Mattan är randig av tyg. Det känns som att mina ränder är lite väl svajiga i vissa lägen. De går liksom av emellanåt. Har haft ett rätt så långt träningsuppehåll, men nu är jag på gång igen. Jag mår ju så väldigt mycket bättre av att träna regelbundet.

Nu har det dock varit så galet mycket runt omkring med saker jag inte alls kan påverka, så all ork har verkligen försvunnit. Ända sedan i somras faktiskt. Det har känts, och känns fortfarande, ganska mycket som ”kliv, kliv överlev” som en berömd idrottare beskrev det. Ni vet hur det kan vara ibland. Man är fullt nöjd med att få det allra nödvändigaste att gå runt.

MEN!  Jag får väl se till att just dessa ränder aldrig går ur! Sätta fast dem ordentligt. Bara jag som kan påverka dem. Tatuera fast dem. 🙂

Packat gymväskan för i morgon!

Kliv, kliv överlev…